” Wij ontwikkelen maatwerk, web based,
back office- en middleware applicaties. “

Isset Internet Professionals viert feest!

Vanmiddag ontkurken wij de Champagne en vieren we een bescheiden feestje om ons eerste lustrum te vieren. In vijf jaar tijd hebben we Isset uitgebouwd tot een autoriteit op het gebied van maatwerk, web based, back office- en middleware applicaties waarbij een sterke expertise op het gebied van VOD- en VOIP platforms is ontstaan. Dit doen we voor leuke klanten en met een enthousiast team waarbinnen we vandaag nog onze nieuwe collega Wouter van Ouwerkerk hebben mogen verwelkomen. Wouter zal voor een groot deel van onze projecten het management op zich nemen, zodat het huidige MT zich meer kan toeleggen op de dagelijkse bedrijfsvoering en het aanboren en benutten van nieuwe kansen en mogelijkheden.

Voor de verdere professionalisering zijn we bovendien nog opzoek naar een “office assistant” en diverse developers!

Ons lustrum hebben we ook aangegrepen om deze nieuwe website te lanceren. De vorige website is vijf jaar geleden uit de grond gestampt en eigenlijk nooit meer naar omgekeken. Omdat we heel druk zijn voor onze klanten, en onder het mom van “een schoenmaker loopt ook op versleten schoenen” hebben we dit heel lang volgehouden. Echter was de oude website niet representatief voor wat wij kunnen en willen uitstralen. Daarom is langs de zijlijn gewerkt aan een nieuwe versie.

Deze website is nog lang niet af en zal dat waarschijnlijk ook nooit zijn, maar we gaan ons best doen hier wat meer aandacht aan te schenken. De projecten-, producten- en profiel pagina’s zullen één dezer dagen worden gevuld. Op het blog zullen onze medewerkers u op de hoogte houden van het laatste nieuws rond Isset, maar ook van onze interesses op het gebied van development, gadgets en andere zaken met een technische- en internet gerelateerde achtergrond.

Het Isset team gaat binnenkort nog een keer goed de bloemetjes buitenzetten, dus sluit je snel bij ons aan als je nog van de festiviteiten wil kunnen meegenieten!

previous list next