” Wij ontwikkelen maatwerk, web based,
back office- en middleware applicaties. “

Verbouwing kantoor en nieuwe collega’s.

Ons huidige jasje zit wat krap, dus zullen we gaan uitbreiden. Deze uitbreiding grijpen we direct aan om een nieuwe, frisse uitstraling aan onze kantoren te geven. Tussen alle lopende projecten door zijn we dan ook druk bezig om deze interne verbouwing voor te bereiden.
Tijdens de verbouwing verhuizen we tijdelijk naar de andere kant van onze vleugel op de 4de etage van het Mediacentrum. Dit doen we het eerste weekend van mei. Uiteraard blijven we bereikbaar en operationeel. Vanaf juni bent u van harte welkom om ons nieuwe kantoor te komen bewonderen!

Het team hebben we afgelopen week met twee nieuwe collega’s versterkt.
Tim Fennis is 22 april begonnen als PHP Developer en zal zijn vaardigheden inzetten bij het ontwikkelen van webapplicaties en API’s.
Tamara van de Beek is van start gegaan als Office Assistant. Ze is verantwoordelijk voor het office management en zal het MT ontzorgen bij allerhande zaken op het gebied van algemene administratie, marketing en sales. Tamara zal dan ook een belangrijke rol spelen bij de verdere groei en professionalisering van Isset. Van harte welkom allebei!

Uiteraard blijven we continu op zoek naar getalenteerde developers. Dus wil je ook deel uitmaken van dit groeiende team van professionals? Kijk snel bij onze vacatures en reageer!

previous list next