” Video-transcoder.com is een on-line dienst voor het eenvoudig en betrouwbaar
maar vooral snel transcoderen van videomateriaal. “

 

video-transcoder.com beta beschikbaar

Video-transcoder.com is een on-line dienst voor het eenvoudig, betrouwbaar maar vooral snel transcoderen van videomateriaal. Om voor een concurrerend tarief een enorme hoeveelheid video te kunnen converteren hadden we echter een andere aanpak nodig dan de grote namen in de industrie. Het afgelopen jaar hebben we getest met vele verschillende soorten software en hardware om een optimaal resultaat te behalen. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en snelheid maar we laten u graag zelf oordelen. De inschrijving voor beta accounts staat open en kan door iedereen vrijblijvend worden getest.

Heeft het een API?

Ja iedere dienst heeft tegenwoordig een API. De volledig RESTfull API van video-transcoder.com is eenvoudig te integreren in ieder systeem. Wil je liever niet integreren of testen met de mogelijkheden van video-transcoder.com dan is er ook een gebruiksvriendelijke web interface

Hier hebben we natuurlijk documentatie over. Deze kun je hier vinden.

Transcoden ingewikkeld?

Wil je graag video transcoden maar niet hoeven studeren op alle mogelijke instellingen? Wij bieden een standaard set aan presets welke door ons optimaal zijn opgezet. Toch liever alle touwtjes in eigen handen? Bouw naar hartelust je eigen presets, alles is mogelijk.

Direct publiceren

Je kunt bij video-transcoder.com kiezen voor diverse bron- en doelopties. Een file downloaden uit jouw DropBox en met FTP publiceren naar je website? Dat kan! Op dit moment ondersteunen we: HTTP, FTP, DropBox, Amazon S3 en Google Drive. Heb je een voorkeur voor een externe opslagdienst waar we mee kunnen koppelen? Laat het ons weten we voegen hem graag toe aan onze roadmap.

Demo site

Alvast eens proberen zonder een account aan te maken? Probeer dan eens onze demo op de video-transcoder.com website. Wil je graag een persoonlijk demo? of een beta account? Neem dan contact met ons op.

Roadmap

De komende maanden zullen we met klanten testen en nemen we de tijd om sommige functies te polijsten. Wat hebben we op de planning? We gaan een hele berg output formaten toevoegen alsmede diverse streaming opties. Ook andere zaken als watermarking, ondertiteling en videomontage zullen snel worden toegevoegd.

video-transcoder.com is een product van Isset BV.

previous list next