” Met onze vestiging op het Media Park in Hilversum
opereren wij vanuit het media hart van Nederland. “

 

Contact

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 - 464 7777 of via ons algemene email adres: info@isset.nl

Bestaande klanten met een support verzoek vragen we contact op te nemen via de speciaal hiervoor ingerichte mogelijkheden.

Bezoek

Ons kantoor bevindt zich op de vierde verdieping van het Mediacentrum op het Joop van den Endeplein 1, temidden van de studio’s en omroepen op het bruisende Media Park in Hilversum. Per openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. Vanaf de perrons van NS-station Hilversum Media Park loopt u via de traverse ‘de Kijkbuis’ zo het Media Park op en tegen het Mediacentrum aan. Komt u met de auto dan kunt u parkeren op parkeerdak en -garage A. Beschikt uw navigatiesysteem over een kaart uit 2013 of ouder, gebruik dan als adres: Sumatralaan 45, 1217 GP.


Het team

Ons team heeft ruime ervaring met de meest uiteenlopende internet projecten. Van eenvoudige iDeal koppeling tot geavanceerd maatwerk ‘Video On Demand’ platform; niets is ons te gek! Binnen het team blinkt iedereen uit binnen zijn eigen specialisme. Door middel van regelmatige interne demo’s zorgen we dat de kennis over alle verschillende applicaties van klanten niet alleen bij het direct verantwoordelijke(n), maar bij een groter deel van ons team bekend is. Op die manier is het grootste deel van ons team ook indirect bij alle projecten betrokken en kunt u rekenen op de expertise van de verschillende individuen.

Michael Woering
Michael Woering
Managing director
Co-founder
email michael@isset.nl


Rommert van Til
Rommert van Til
Product manager
Co-founder
email rommert@isset.nl


Jeroen van der Gulik
Jeroen van der Gulik
Lead developer
Co-founder
email jeroen@isset.nl


Sjon Deux
Sjon Deux
Developer
email sjon@isset.nl


Felix Balfoort
Felix Balfoort
Developer
email felix@isset.nl


Bart Malestein
Bart Malestein
Developer
email bart@isset.nl


Tamara van de Beek
Tamara van de Beek
Office Manager
email tamara@isset.nl


Tim Fennis
Tim Fennis
Developer
email tim@isset.nlIsset Internet Professionals is een handelsnaam van Isset B.V.
Op al onze leveringen en diensten zijn de ICT~Office Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd d.d. 14 januari 2009 bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840.